Autor: Hina

Život
11.04.2020.
17:05
Institut za naučna istraživanja profesora Didijea Raula u Marseju objavio je novu studiju o uspešnom lečenju virusa korona hidroksihlorokinom na koju su stručnjaci odgovorili kritikama.
  • veronika

    15.04.2020 04:11
    Boljitak
    Dr Raul bio prvi doktor u Francuskoj koji je počeo da prepisuje Chloquine u bolničkom lečenju i uspeo je da izleči ovim lekom više stotina obolelih.,
    U marsejskim bolnicama gde on radi konstatovano je da se virus povlači vidno brže no u ostalim francuskim regionima.
    Lek se daje samo ljudima sa oslabljenim imunim sistemom (dijabetičarima, gojaznim osobama, astmatičarima i osobama preko 65 godina, dok nije preporučljiv za srčane bolesnike)
    S obzirom da je kod većine stanovništva imuni sistem sposoban da se sam izbori sa virusom, lek se koristi samo kod hospitalizovanih bolesnika.
  • Za Malo Doktor

    13.04.2020 12:37
    Da vidim mudrijase
    Da se jedan od tih kriticara nadje u situaciji da se bori za zivot, ne da bi zgrabili hidroklorin nego bi potpisali sve da ga uzmu.
    Lako je palamuditi i tvrditi da ne zadovoljava "sve" kriterijume kada tvoj zivot ne zavisi od toga.
    Nek kazu da je dovoljno dobro za sada i nek ga koriste dok se ne nadje nesto bolje.
    Ili su to oni isti ljudi sto nisu proglasavali pandemiju i savetovali ostatak sveta da nema nista?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna