Autor: Beta, RTV

Život
29.04.2020.
07:36
Analiza dečjih crteža na temu epidemije pokazala je da se deca plaše virusa korona i da im najviše nedostaju drugari iz vrtića, kao i bake i deke, pokazuje istraživanje Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Kikindi.
  • Roditelj

    26.05.2020 08:23
    Bez reči
    Situacija u kojoj smo duže vremena bili u neprirodnim i društveno stranim uslovima, usamljenosti i samoj činjenici otuđenja koja je pokazala karakter nas samih.
    Solidarnost, ljubav, egoizam.
    Ali želim o deci reći, školskoj. Ona su kao pored starih osoba najranjiviji i kao takvi u uslovima koji nisu normalni, koji su krajnje psihički otežavajući učili i borilili sa kapricima pedagoškog, osoblja, svojih nastavnika koji sada kod ZAKLJUČIVANJA OCENA NEMAJU NI TRUNKE EMPATIJE ZA SVOJE UČENIKE???
    Ocene za kraj školske godine u uslovima u kojim su pod stresom deca radila, su bar za JEDNU OCENU VIŠE. Ali NE, ONI DAJU STRIKTNO DRŽEĆI SE KAO DA JE SVE BILO vanREDNO.
    PALI STE NASTAVNICI. PUKLI STE I ZASLUŽUJETE JEDINICU.
  • Zastraseni

    29.04.2020 09:11
    I odrasli
    Mozda su i deca dobila sms poruku o italijanskom scenariju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna