Autor: Srna

Život
12.07.2020.
19:04 > 18:20
Prostitutke u Hamburgu protestovale su zahtevajući od vlasti da dozvoli otvaranje bordela u Nemačkoj, koji su više meseci zatvoreni zbog pandemije.
  • Filosof

    12.07.2020 21:12
    Sećam se priče jednog našijenca iz Amsterdama, da li je izmišljeno ili stvarno, ali odličan tekst.

    U jednom delu teksta on navodno prolazi pored javne kuće i u "izlogu" vidi oskudno odevene dame, on pomislio da je prodavnica i da reklamiraju bikinije i sl., i pokaže im palac u znak podrške, a ova njemu tri prsta. On se grdan obradova vrlo misleći da je srpkinja, uđe unutra, kad ono ova mu u stvari pokazala tri prsta za "trideset evra"... i on sad, kao da ne obruka Srbiju, pristao...

    Sad, u vezi ovog teksta, sve mi žao ovih, pa ko im je kriv što nisu usput naučile da bloguju pa da zarađuju kao blogerke i influenserke...
    Neka pozovu ovu našu ajfonku da im pokaže kako se zarađuje od najstarijeg zanata na svetu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna