Autor: Tanjug

Život
23.02.2021.
20:49
Guverner Nju Džersija Fil Marfi potpisao je zakon kojim se legalizuje kanabis za odrasle, dekriminalizuje posedovanje do 170 grama droge i menjaju reforme krivičnog pravosuđa koje će promeniti način na koji policijski službenici komuniciraju s maloletnim prestupnicima.
  • Vlada

    24.02.2021 09:08
    @joe

    Izuzetno glupav rezon. I ja mogu tako sa svoje 42 godine da kažem da mi je "vutra" hiljadu puta pomogla da se opustim i prebrodim stres, ali to lično pro*eravanje uopšte nije bitno - poenta je da su njeni negativni efekti stotinu puta manje štetni od zatvaranja ljudi zbog njenog korišćenja, i tu se sva priča završava. Oni koji
  • joe

    24.02.2021 02:11
    Sada će mnogi ovde u Srbiji reći wow i super pogotovo oni mladji ali ja sa moje 42 godine i nekim životnim iskustvom koje imam mogu da im poručim da je vutra, trava ili nazovi to kako hoćeš, jedno veliko smeće i gubljenje vremena.
    Vutra je protraćena mladost i zdravlje, pre svega mentalno jer mnogi mladi ni ne znaju da marihuana izaziva i može biti okidač za mnoge mentalne bolesti kao što je šizofrenija, depresija, paranoja itd...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna