Autor: Nova.rs

Život
16.05.2021.
08:44 > 09:00
Kako vreme ide, sve je jasnije da kovid19 i mesecima nakon izlečenja ostavlja posledice po zdravlje. Pacijentima neretko ostaju ožiljci na plućima, imaju aritmiju, a mogući su i drugi problemi.
  • Psiho

    16.05.2021 11:21
    Najgore je
    Psihološko opterećenje kad saznate da ste se razboleli. Kako su mi rekli da imam blažu upalu pluća, tako sam upao u jednu vrlo tešku i dugotrajnu psihološku opterećenost. Evo prošlo je i skoro 2 meseca od kad sam ozdravio, a ja na svako malo tripujem temperaturu, trombove i upalu pluća....kad se nakašljem odma krećem da razvijam najcrnje scenarije u glavi. A mislio sam da sam mentalno jak.... A zapravo sam preopterećen i zatrpan gomilom negativnih informacija sa svih strana, te ovaj na respiratoru, te onaj umro, te posledice su te i te, te umreću ako se vakcinišem, te vratiće mi se bolest ako se ne vakcinišem... Ovo je infodemija a ne pandemija...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna