Autor: Stetoskop.info

Život
31.05.2021.
10:08
Redovni pregledi i kontrola mladeža, kao i svih promena na koži, veoma su važni.
  • Ruža Rad.

    19.08.2023 16:44
    Mladež
    Posle uklanjanja mladeža plastičnom operacijom stigao je sa patologije rezultat da nije skroz skinut,tako da moram ponovo na operaciju. Da li je sada totalna anestezija?
  • Aleksandar

    09.10.2022 23:12
    Preporuka
    Ja sam kolega, i koleginica dermatolog me je uputila na dr Draganu Petrovic Popovic koja mi je operisala melanom, a potom uradila i Sentinel biopsiju i sada se stalno družimo na redovnim kontrolama! Kada ie vec situacija takva zelite pored sebe takvog strucnjaka i čoveka kao sto je dr Dragana!!!!
  • Dragoslava

    24.06.2022 23:55
    Preporuka velika
    Velika preporuka i pohvala za dr Draganu Petrovic Popovic kompletno lečenje melanoma od prave i brze dijagnoze preko operacije i Sentinel biopsije sam prošla sa i uz dr Draganu koja je bila moj hirurg, lekar ali i prijatelj i zvezda vodilja. U tim teškim trenucima kada sam se suočila sa ovom ozbiljnom dijagnozom doktorka je bila iz mene i moju porodicu strpljivo objašnjavajući korake o etape lečenja. Svaki pacijent zaslužuje takvog pozrtvovanog lekara!
  • Dusan

    05.09.2021 22:27
    Preporuka
    Dr Dragana Petrovic Popovic je izuzetan stručnjak koga vredi potražiti i čekati da bas Ina bude Vas lekar i za rekonstrukcije i za estetiku! Ko je ikada bio kod ove doktorke zna o čemu govorim!
    Veliki pozdrav i hvala na svemu sto činite za mene i moju porodicu!
  • Ivona

    31.05.2021 19:58
    Preporuka
    Dr Petrovic Popovic je izuzetan lekar i čovek! Za svaku preporuku!!
  • kolega

    31.05.2021 14:51
    @dr pred penzijom
    Kolega/koleginice, verovatno nista update-ovani, ali specijalizacija iz plastične,rekonstruktivne i estetske hirurgije postoji i ja sam imalac takve jedve diplome. A estetskom hirurgijom može da se bavi svaki hirurg ako ume ;)
  • dr pred penzijom

    31.05.2021 13:09
    u RS
    postoji specijalizacija iz plastične i rekonstruktivne hirurgije, nigde se ne spominje estetska, koja je inače izuzetno mali, ali lukrativan segment iste. Estetskom hirurgijom u određenim indikacijama mogu da se bave i oftalmolozi, specijalisti ORL, abdominalni, onkološki i dečiji hirurzi. Melanomi i estetska hirurgija su miljama daleko. Takođe specijalistkinja je zaboravila da navede svrab bez upale kao jedan od simptoma melanoma.
  • Dusan

    31.05.2021 12:02
    Imam više mladeža i jednom godišnje odem na kontrolu. Doktorka je fenomelna tu u krugu bolnice.
    Svaki mladež je pregledala do detalja, baš studiozno i ostalo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna