Autor: Danas

Život
08.06.2021.
11:25 > 15:52
Zbog sveprisutnije brige vakcinisanih građana oko toga da li imaju "dovoljno" antitela, stručnjaci ukazuju na to da bi nadležni u Srbiji trebalo da naprave plan oko davanja treće doze vakcine.
  • Jovan

    08.06.2021 22:52
    Neozbiljno
    U Srbiji sve sluzbe i strucna tela iz oblasti javnog zdravlja savetuju da se ne radi merenje antitela, posto rezultati merenja otvaraju Pandorinu kutiju koja ima potencijal da ozbiljno utice na rejting vladajuce stranke, a sluzbe javnog zdravlja se vise bave politikom nego javnim zdravljem. Krivi su oni koji jos nisu napravili protokol za davanje trece doze Fajzera ljudima koji nemaju antitela posle dve doze kineske vakcine, kao sto to rade zemlje koje su u istoj situaciji kao mi. Zemlje koje brinu o zdravlju svojih gradjana daju buster svima preko 50 g i onima koji su rizicne grupe posle tri meseca, a celu dozu Fajzera posle sest meseci onima bez antitela. Neko ce morati da odgovara za ovo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna