Autor: Tanjug

Život
24.07.2021.
21:00
Kina će zabraniti davanje privatnih časova za novac iz osnovnih školskih predmeta.
  • Vukašin

    06.08.2021 14:19
    Tutoring
    @Z Sve bi to bilo na mestu kada bi se prvenstveno promenila situacija u državnim institucijama. Niko ne bi uzimao privatne časove da prosvetni radnici i celokupan školski sistem uspešno obavljaju posao. Privatni časovi se većim delom pohađaju da bi se položili školski predmeti, prijemni za osnovnu i srednu školu. Ne bih imao ništa protiv ovih zakona kada bi se prethodno donosili zakoni koji bi popravili državni školski sistem. Pričam uopšteno i globalno.
    Plastičan primer: Uveli smo ,,Oko Sokolovo" u okviru komunalne policije. Kažnjavamo za nepropisno parkiranje a nismo rešili parking mesta. Isto se primenjuje i na obrazovanje.
  • Hogar

    25.07.2021 11:44
    odgovor
    Kako to zabranjuju,casovi su prilagodjeni prosecno inteligentnim osobama ukoliko neko nije u stanju da razume gradivo onda nek postavi pitanje sta se sa njim desava,nemojmo kriviti prosvetne radnike,ne mozete od loseg materijala da pravite nesto dugotrajno
  • Slucaj

    25.07.2021 11:13
    Je l to vazi i za onlajn casove engleskog koje daju nasi strucnjaci koji su ucili jezik u osnovnoj skoli?
  • Z

    24.07.2021 23:38
    Z
    Bravo i svaka čast! Kamo sreće dase i kod nad to uvede! Deca treba da uče po školama a ne roditelji zadnji dinar daju! Zašto prosvetari primaju plate da ofrlje odrade posao i uzmu platu koju im mi dajemo! Bravo i podrška!!!
  • Marija

    24.07.2021 22:44
    Treba i u Srbiji uvesti
    Pa da skolujemo generacije kao nekad jer ovo prelazi u ludilo koliko deca idu privatno na casove. Sta rade na casu? Sta rade ti sto drze cas? Odma bi se sve rascivijalo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna