Autor: Tanjug

Život
11.10.2021.
11:23
Eksperimentalni lek kompanije Astrazeneka, koktel antitela protiv korona virusa, uspešno sprečava teške forme infekcije i smrtni ishod kod hospitalizovanih pacijenata.
  • Djuri

    11.10.2021 12:10
    Nista vise neverujem
    Dok svet javno zdravlje nestavi pod drzavna preduzeca,i civilnu kontrolu,kao i nezavisnu reviziju.Dosadasnja resavanja epidemije su dodatno obogatila pojedince i interesne grupe,vakcine nigde nisu resile epidemiju,ali smo ucenjeni i opljackani.I tek cemo biti ocigledno ako ovako nastavi.Zatvaranja,ucene jedva efektivnim eksperimentalnim vakcinacijama cak i prelezanih,zatvaranja privrede,poremecaji cena i snabdevanja,spekulacije i bogacenja.Mozete da kazete da sam ravnozemljas i sta ja znam ali budale necemo biti jos dugo.Juce epidemiolog prakticno priznala u emisiji RTS da vakcine nisu efikasne,pod ali ovo ali ono.Ej moli ljude da negube poverenje,kako je nije sramota,izaci ce promrzli i gladni na prolece,nije pandemija bolest samo,nego pljacka i rat protiv siromasnih i srednje klase,porodica,mladih,starih,svih.Strasno.
  • dejan

    11.10.2021 11:58
    svaka čast... kada bi se ovom brzinom rešavali i drugi problemi, poput siromaštva, gladi, ekonomske nejednakosti i sličnih tema, svet bi bio mnogo bolje mesto

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna