Autor: RTS

Život
17.10.2021.
09:36 > 10:02
Ljiljana Marković Denić, predsednica Nacionalnog stručnog komiteta za imunizaciju, kaže da je Nacionalni stručni komitet formiran pre mnogo godina, a sada je, s ovom pandemijom, dobio puni značaj.
  • Ruza

    17.10.2021 18:51
    Posle dve kineske vakcine, trecu sam dobila fajzer, posto su u tom momentu tako preporucivali. Ne znam zasto stalni menjaju preporuke. Izgleda da ipak pojma nemaju.
  • gradjaninX

    17.10.2021 16:01
    "
    Dragan
    17.10.2021 • 12:03
    Vakcina
    Ne znam zasto se vise ne uvedu kovid propusnice ? "

    Zato sto samo stete, a uopste ne koriste. Ko hoce da se vakcinise, taj se vakcinisao, ko nece, propusnica ga nece naterati. Pored toga, velika vecina je nece ni imati, a pola te vecine nije ni pozvana na vakcinaciju jer su jos uvek deca, i oni sire virus ko ludi, jer deca su deca...

    I na kraju, jel ti treba propusnica da si vakcinisan na Variolu Veru koja je daleko smrtonosnija i opasnija od korone? Ne treba ti naravno, jer niko ne zaradjuje na tim vakcinama milion % i ne pere pare iz budzeta, kao sto radi ceo svet sa covid-19 situacijom.

    Ako ti treba nesto novo da imas cime da se hvalis, kupi kacket.
  • Pos

    17.10.2021 15:16
    Vrlo lako
    Dokle god je antikovid vakcinacija motivisana isključivo ličnim strahom, a u javnosti se lažno predstavlja kao humanizam i patriotizam dotle će i biti problema.
    Sav neuspeh i sve žrtve svaljeni su na tzv. antimaskere i antivaksere i njihove sledbenike. Neko bi pomislio da je u pitanju neka opasna organizacija, a u stvari to je većinski nepovezana masa nepoverljivih i razočaranih ili neobaveštenih i neukih ljudi. Istinski antivakseri su marginalizovana šačica ambicioznih egzibicionista željnih pažnje, koji se bore protiv sebi sličnih egzibicionista koji su uspeli da se domognu vlasti i svih ključnih medijskih prostora.
    Rešenje je veoma lako - uvesti obaveznu imunizaciju sa nalogom lekara, bez potpisivanja dobrovoljnog pristanka (mozda ostaviti mogucnost izbora proizvodjača). Odgovornost pojedinca je jasna - kršenje zakona, ali najveći problem je u tzv. struci i vlasti jer tada oni moraju da prihvate odgovornost, a to je nemoguća misija.
  • Posmatrač

    17.10.2021 14:11
    Vakcine za poslanike!
    Koliko nardonih poslanika našeg parlamenta se vakcinisalo i koji nisu hteli?
  • Dejan

    17.10.2021 13:47
    Srb-i
    Srbe samo pitaj nesto o politici, istoriji, tiketima u kladzi i sad vakcina- korona, sve cete saznati !!
  • Dragan

    17.10.2021 12:03
    Vakcina
    Ne znam zasto se vise ne uvedu kovid propusnice ?
  • svašta

    17.10.2021 10:52
    prvo nek nateraju 50% populacije da se vakciniše, lako ćemo za treću dozu i buster...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna