Autor: Euronews Srbija

Život
27.07.2022.
07:05 > 07:05
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu ispituje slučaj nasilja nakon što se na društvenim mrežama pojavio mučan snimak žene koja nemilosrdno bije svoje dete.
  • NS

    27.07.2022 14:05
    Od uvek je postojao prutic "mirko" i dovoljno je da roditelj samo spomene ime "mirko", i dete se smiri. Deca moraju da znaju sta se sme ciniti a sta ne. Ako mu ne mozes objasniti recima, onda se mora pruticem. To nije prebijanje deteta, vec mera upozorenja. Sada smo napravili citavu nauku oko vaspitanja dece. Proevropske gluposti i budalastine.
  • Brano

    27.07.2022 11:25
    orvel
    Eto jos jednog razloga, zasto u Orvelovsko doba ne treba imati decu...
  • Velja

    27.07.2022 11:10
    @Комша


    Ti si moj idol.
  • Vlada

    27.07.2022 10:55
    @Комша

    A tek što vidimo koliko vi koje su tukli niste probisveti... A možda je samo bilo nedovoljno? Šta da su vas tukli još deset, sto puta više, da li biste onda izrasli u pristojan svet?
  • *

    27.07.2022 10:51
    E sad da se nadje ko je to javno postavio i s kojim pravom je to snimio pa lepo moze kontratuzba jer niko nema prava da nas snima bez dozvole... sve sami dusebriznici...
  • Maja

    27.07.2022 10:31
    Mene je moja vala mlatila sa vojničkim kaišem, i to onim sa duplom kopčom. A bome sam i pravila stanja. Tata je vozač, a ja sećam se ćornem mu pasoš pa sve u fulu iscrtam cvetiće, pa mi to bilo malo, pa sam go još malo i iseckala, onako, u krug
  • Комша

    27.07.2022 09:25
    Ал је мене моја мати шибала као вола у купусу. Али заслужено јер сам баш правио хаос. Да није била таква ја би данас био неки пробисвет. Али добро, видимо какве су данашње генерације којима се само прича...
  • Mika

    27.07.2022 08:31
    Koji
    O čemu vi to? Mene da nisu tukli i otac i majka verovatno bi sad bio ko zna gde. Ovako sam sportista sa karijerom iza sebe. Majka me tukla svaki drugi dan otac jednom do dva puta mesecno. Mogu samo da kažem hvala im. Mogu reci da sam dobijao batine kao vo u kupusu. Mislim da bi i neki odrasli i to dosta njih trebali da budu uključeni u program socijalizacije "batina je iz raja izašla" ne bi im nista falilo, vrlo brzo bi se mnoge stvari dovele u red.
  • Dokle smo stigli

    27.07.2022 08:24
    Nemilosrdno bije svoje dete mlatilicom za muve 15sec.!?Da se razumemo, zadnjih 10god.sam u raznim timovima za zaštitu dece od zlostavljanja i zanemarivanja. Znam zakon i pravilnike i mogu da vam kažem da moramo da podvučemo jasnu granicu jer će vrlo brzo i tebi koji ovo čitaš oduzeti dete jer si npr. fotkao svoju bebu dok se kupa u kadici, udario dete koje sipa vodu na produžni kabel i sl. Američka socijalna patologija u punom sjaju. Prestrašno!
  • Kako

    27.07.2022 07:53
    1. Deca u Srbiji se fizički kažnjavaju više nego u Zapadnoj Evropi (tukli su i mene, tućiću i ja tebe).
    2. Da li se računaju deca koja su tučena, a nije snimljeno i objavljeno?
  • Александар

    27.07.2022 07:52
    Муварица
    Узмите "mlatilicu za muve" и пробајте да ударите јако. И?
    Нема шансе да осим мува некога заболи ударац мувалицом, чак ни дете.
    А нова правила понашања нам кажу сви имају права, а нико нема обавезе, чак ни обавезу да буде добро дете. Нас рођене у прошлом веку родитељи су у већини случајева с времена на време због наших несташлука, за које мислим да су били бенигнији од ових данашњих, по туру, да ли руком, да ли каишем, да ли шибом,... али није нам ништа фалило и израстосмо опет у већини случајева у нормалне грађане. А ова данашња деца, поред оваквих "права" и никаквих обавеза, бојим се само у некакве зомбије који никога не слушају, никога не поштују, неће да раде и ј.... им се за све...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna