Autor: 021.rs

Život
02.11.2022.
12:03
Turbo food (hrana) je kao i turbo folk - svašta se tu spoji, ali nekim ljudima, izgleda, prija.
  • @s

    03.11.2022 14:40
    Upravo suprotno, burek je samo sa mesom.
  • s

    03.11.2022 13:48
    Burek je samo sa sirom, ako vam se jede meso napravite roštilj.
  • Stohadin

    02.11.2022 19:41
    Pekarski proizvodi
    Burek je SAMO I UVEK SAMO OD MESA.
    Sve ostalo su PITE.
    O kombinacijama peciva po NS pekarama i ostalim po Srbiji da ne komentarišem.
    Podloga za Ginisa.
    Smehotres.
  • Dudarim II

    02.11.2022 18:07
    Viršle…
    U pekarama samo proju i suvu perecu kupujem… od ostalih umetničkih dela mi ide žgaravica… burek u specijalizovanim radnjama ovog delikatesa, a langoš na najlonu kod onog što već 20+ godina priča iste viceve…
  • Stevan

    02.11.2022 17:29
    @Пишта
    E zbog ovog komentara sam ušao u vest ponovo, znao sam da će neko da pobedi. Umirem već 10 minuta, tekst je odličan, ali komentar je kruna na sve to.
  • R49

    02.11.2022 16:51
    Zna se
    Pica-viršla iz novosadskih pekara - samo da Italijani ne saznaju

    Ako saznaju, umreće od smeha.
  • Rade

    02.11.2022 16:23
    Pekare u ns su inače poznate po splavinama .U gradu ima svega cetri do pet pravih pekara ostalo su trovacnice .
  • pajo patak

    02.11.2022 16:19
    @Видовити Золтан
    Zoli bacsi, sigurno se prezivaš Kurcsai.
  • Zajec

    02.11.2022 16:07
    Ne znam da li je do mene ali mislim da je bas ali bas tesko pronaci dobro pecivo,burek a pogotovo pljeskavicu u Novom Sadu. Niko ne ide na kvalitet,samo da bude neki krs i da nama potrisacina bide skuplje.
    Mogu da se kladim da pekare i picerije ni ne koriste pravi sir nego onaj biljni
  • Darkoni

    02.11.2022 15:43
    Kad uđeš u prosečnu pekaru glavnog grada "žitnice Evrope" ne možeš gledati od beline pekarskih proizvoda. Nešto integralno ili što je jestivo drže u špajzu ili ćošku. Aman bre ljudi prizovite se pameti, povedite računa o zdravlju.
  • Katica

    02.11.2022 15:33
    Ipak je od vrišle bolja Srpska kobasica u pici.
  • Пишта

    02.11.2022 15:32
    Изгледа ко Ђока у футроли.
  • Tja

    02.11.2022 15:14
    Još uvek treba da odgovorimo na staro pitanje, da li su pica burek i slični hibridi fusion ili freestyle?
  • U zemlji cudesa...

    02.11.2022 15:04
    ...pojeo si moju virslu.
  • Sale

    02.11.2022 14:14
    U nasim pekarama mozete cesto zateci najneverovatnije kombinacije nekoga ko je mislio da je super spojiti nesto sto nema veze sa vezom u najgoru splačinu.."Zitnica Evrope" sa najgorim kvalietom pekarskih proizvoda, cast malobrojnim izuzecima..
  • Limanac

    02.11.2022 13:57
    ...
    Malo je poznato da pekara Fulji zapravo vodi poreklo od stare venecijanske loze di Fugli, koji su Mlecima i doneli pizza-wurst nakon što je Carigrad pao.
  • Видовити Золтан

    02.11.2022 13:48
    Хахаха. Сјајан штос гари, баш се види да си прави невесеђанин. Зашто није потписан?
  • Troller

    02.11.2022 13:27
    hahaha
    Finish him.... :D
  • Zemlja čudesa

    02.11.2022 13:20
    Suicidal tendencies
    Zadnji put sam jeo viršlu pre neke dve decenije, pileću. Đubre je smrdelo na ošureno perje... Ako imate makar trunku samopoštovanja i zdravog razuma nemojte jesti viršle, paštete i parizere, bolje namažite masti i ’leba. Botovi, vi slobodno nastavite sa vašom podrigušom, ovo se ne odnosi na vas.
  • Probati obavezno

    02.11.2022 13:08
    Vica Pirshla kida kako je dobra
  • Mikika

    02.11.2022 12:40
    Hahahahahaah! Top tekst
  • miki

    02.11.2022 12:21
    auuuu al smo nobleeeees

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna