Autor: Tanjug

Život
25.11.2022.
23:49 > 09:04
U Švajcarskoj su već postavljene tradicionalne božićne pijace, a na njima se mogu naći kako prigodni napici, tako i specijaliteti brze hrane, koji ponekad mogu da koštaju i malo bogatstvo.
  • Banderaš

    25.11.2022 14:55
    Srpska propaganda
    Taj ko je pisao ovaj članak nije nikada presao granicu Svajcarske,nema pojma gde je Luzern,a kamoli Božićna pijaca u Luzernu pa ni hot dog o kojem je rec. sve se radi u svrhu zaludjivanja srpskih potrošača,a sustina je da je kupac u Svajcarskoj ima veću mogucnost da kupi jeftinije,a kvalitetnije artikle nego kupac u srbiji. Pogledajte sami cene proizvoda za robu svajcarskog kvaliteta na:
    Migros.ch
    Coop.ch
    Denner.ch
    pa sami uporedite ko je lud,a ko bezaobrazan.
  • Sale

    25.11.2022 09:59
    Daj ti meni leskovacku i nema problema

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna