Autor: Hina

Život
26.11.2022.
14:00 > 14:46
Hrvatska pošta nije odobrila izradu prigodnog žiga s likom Josipa Broza Tita što su, povodom 130. godišnjice Titovog rođenja.
  • SFSN

    26.11.2022 20:21
    @banderaš
    Zločinac je onaj ko te tome naučio. Većina svih naroda bivše Jugoslavije je dobro i bezbrižno živjela. Greška je bila što sav kukolj nije iskorenjen, i sad se povampirio.
  • Antifašista

    26.11.2022 19:12
    Tito
    Tito je bio vodja revolucije protiv hitlera i domaćih izdajnika koji se ubijali i klali svoj narod za hitlera. Narod je krenuo, na čelu sa Titom i partizanima u borbu protiv fašizma i pobedili fašizam. Izgradili zemlju, fabrike, bolnice, poljoprivredne kombinate, pruge, autoputeve, besplatno lečenje i školovanje. Oni koji su bili jako siromašni, besplatno se školovali i lečili, zaboravili ko ih je lečio i školovao besplatno, neko se odrekao svoje imovine da ne bude više siromašnih. To je donela revolucija i socijalizam.
  • Banderaš

    26.11.2022 15:15
    leptiri
    Bravo,pozdravljam ispravnu odluku.
    stavite bube,cveće,leptire,brda,jezera na marke,čemu vodi stavljanje diktatora i zločinca na marke.
    Taj zločinac nas je sve zavio u crno i licno je odgovoran za smrt mučenje,torturu hiljada gradjana jugoslavije,kako srba,tako i hrvata,bosanaca i svih drugih koji su se kao patriote nadali modernom,iskrenom načinu zivota.
    Izdao je,slagao,pa pozatvarao studente 1968 godine koji su samo trazili modernizaciju drzave,pravnu i socijalnu državu,smanjivanje korupcije,lopovluka,partijskog zaposljavanja.Borili su se za sebe i svoje gradjane,a tito ih je izlagao i pozatvarao u zatvor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna