Autor: RTS

Život
09.01.2023.
18:01
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon foto-konkursa "Naša najlepša Srbija", za novi godišnji konkurs postavio je temu "Najlepše domaćinstvo Srbije".
  • Sremac

    10.01.2023 08:57
    Prodjite malo selima i varosicama u Vojvodini gde je vecinsko stanovnistvo madjarsko - Kanjizom, Sentom, Horgosem, da vidite sta su uredna seoska domacinstva, umivene kuce, besprekorne baste sa cvecem ispred, sve pod konac, nikada nisam
    video zapustenu kucu u kojoj zive Madjari, moja lepa Srbijo..
  • A di su nam krave?

    09.01.2023 18:37
    U Narodnoj Republici Mađarskoj je krajem pedestih godina prošlog veka zaživela akcija - takmičenje „Čisto dvorište - uredna kuća” (Tiszta udvar-rendes ház), a koja će biti uspešna više decenija. Domaćinstva koja su se pokazala da ispunjavaju esteteske i higijenske kriterijume su posle ponosno kačili na fasadu ili tarabu osvojenu i zasluženu limenu plaketu.

    Da li je u FNRJ, SFRJ, SRJ ili RS bilo nečega sličnog, pre doba idiličnog instagramskog neorusoizma?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna