Autor: Index.hr

Život
23.01.2023.
08:03 > 08:03
Roditelj moraju da izdvoje pravo bogatstvo za školsku opremu, a ona na kraju bukvalno pada na slabašna leđa dece, čija tela rastu i razvijaju se.
  • Dr

    23.01.2023 16:59
    Ne mešam se u politiku
    Ali težina djačke tašne i djačke uniforme još malo pa vekovna tema! Kao i u mnogim drugim stvarima na mestima gde treba da se odluči, uradi i kontroliše sede trutovi naravno radi lične koristi a decu i njihovo obrazovanje reformisane neko sledeći.
  • Vuk

    23.01.2023 16:47
    Koliko se malo radi, a koliko su knjige skupe...
  • ...

    23.01.2023 15:52
    Drug iz razreda iscepao je knjige na 5-6 delova, pa je u skolu nosio samo one koji mu trebaju za taj dan.
    Iako sam protiv unistavanja i ostecivanja knjiga, u ovoj situaciji bih napravio izuzetak i postupio kao on.









  • Sta to vise

    23.01.2023 12:14
    Znaci
    Ovde prica ko sta hoce, svi znaju sve, roditelji "drze slovo", pa se cak i deci dozvolilo i da se zale i da predlazu i komentarisu!
    I posle - nema demokratije! Jel to demokratija da o tako jednostavnom pitanju se "drobi" toliko dugo!
    Predsednik je apsolvirao problem!
    Pogledajte klip "Vucic rasplakao decu" - Vulinizacija!
  • LOLnot

    23.01.2023 11:15
    Izmerili smo tasnu detetu kada je islo u prvi razred. Uciteljicu je mrzelo da deci unapred govori sta da ponesu za sutra pa je zahtevala da se nose svi udzbenici iz predmeta po rasporedu za taj dan+uzina+voda+muzicko ili fizicko suma sumarum 14 kg na ledjima deteta koje je bilo neznatno teze od toga. Trudili smo se da ga pratimo i docekamo u prvom razredu da bi mi nosili tasnu.I pored naseg truda i redovnog bavljenja sportom(plivanje) nase dete je imalo skoliozu vec u trecem razredu. Fizijatar nam je rekao da imamo srece da se dete bavi plivanjem posto deca koja ne treniraju nista imaju mnogo ozbiljniji stepen skolioze u tom dobu.
  • Pazi ovo molim te

    23.01.2023 08:54
    Da ste normalni ,,domaci"bi se radio u okviru casova a knjige drzale u ormaricima.
    Praistorija! Ovo su deca tehnologije i tastatura a jos vuku 25 kila na ledjima.
  • Caslav

    23.01.2023 08:43
    Jer je vaznije da se kupe udzbenici tamo gde se "drzava" uglavila, nego da nam deca budu zdrava. I, kad smo kod toga, sve se radi da deca budu banditi ili glasaci, a ne da da kao nacija radimo na tome da imamo pametnu i zdravu decu.
  • Arena

    23.01.2023 08:12
    Zašto
    Zašto nam ovpo servirate? Pa to i vrapci znaju. Sramota je da niko ne uradi konkretne promene i po pitanju težine školskih torbi, posebno kod mlaađih učenika, 1.,2. i 3. razred, ai posle. A posebno je pitanje usklađivanja školskih programa sa karakteristikama uzrasta dece. Treba poznavati i biologiju razvoja čoveka i posturalne poremećaje kada se donose ove odluke. Gomila karijerista i neznalica!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna