Autor: Danas

Život
08.02.2023.
05:11
Nije tajna da je kafa jedan od omiljenih napitaka ljudi širom sveta. Ona nas greje, poboljšava koncentraciju i zbližava ljude, a da ne pominjemo njen miris i ukus.
  • Jaa

    16.02.2023 17:43
    jel belo ili cokoladno
  • Sve suprotno

    08.02.2023 08:49
    Vrlo stetna, kisela po svojoj prirodi (suprotno od bazna), koristi se nakon sto se bukvalno ugljenise pecenjem a sa mlekom se ta stetnost po organizam jos povecava.
    Ovo kod nas sto se prodaje kao kafa pored kafe proslo nije.
  • Gavril

    08.02.2023 08:13
    Kafa i kofein su legalna droga broj 1 u svetu bez koje ni jedan dan ne može onaj ko je "navučen"na nju (definicija zavisnosti) , a ova "istraživanja" naravno plaćaju korporacije koje imaju monopole nad kafom. Kafu sam prestao da pijem pre nešto više od godinu dana i to mi je jedna od boljih odluka. Svi parametri su mi bolji. Bolje spavam, nemam padove energije, na vreme doručkujem i uopšte mi ne nedostaje, plus kafa je postala baš skupa pa je tu i ušteda novca na nekvalitetnim kafama kakve se prodaju u Srbiji. Limunada ili čaj su odlična alternativa kafi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna