Autor: Coolinarika, 021.rs

Život
07.03.2023.
11:48 > 11:02
Često tokom radne nedelje nemamo mnogo vremena da se posvetimo kuhinji, pa nam dobro dođu "brzi recepti".
  • Branko

    07.03.2023 15:55
    A da se ne peku 25-30min na 250 stepeni nego samo pomesati taljatele, beli sos (neutralna pavlaka + sir) i paradajz? Da, ne daj boze, ostane nesto zdravo u tom paradajzu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna