Danas su "na meniju" taljatele sa čerijem u belom sosu, a recept ima Coolinarika.
Ovaj obrok se brzo priprema.
Sastojci:
(za 4 osobe)
– 250-300 g sitnog sira
– 250 ml neutralne pavlake za kuvanje
– nekoliko čeri paradajza
– 400 g taljatela
– so i biber, po ukusu
– 100 ml ulje
Priprema:
Skuvati taljatele po uputstvu sa pakovanja.
U skuvane taljatele staviti sir, pavlaku za kuvanje, čeri paradajz isečen na polovine ili četvrtine. Začiniti po ukusu i dodati ulje.
Staviti sve u pleh, pa peći na 250 stepeni, oko 25 do 30 minuta.
Prijatno!
OGLASI RADNO MESTO! Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.
Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.
Komentari 1
Branko
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar