Autor: Tanjug

Život
16.03.2023.
20:41
Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) odobrio je da se i u zavodima za javno zdravlje osiguranicima na osnovu uputa izabranog lekara, ubuduće pruža usluga savetovanja u vezi sa ishranom.
  • Konačno

    17.03.2023 17:08
    Nešto pametno
    Naravno da je potrebno. Koliko ima samo slučajeva da o pravilnoj ushrani pričaju po zanimanju arhitekte, sve pišući knjige i prodajući po frizerskim salonima, pa razni Ivanovići, adventisti, zastupbici Hrono ishrane, jogiji i slični
  • Zla...

    17.03.2023 16:31
    Teorija
    "Prosipanje" mudrosti o ishrani je je vec postalo degutantno.
    Kad počnu da ti ređaju Omege, Vit.D, losose, ćureće belo meso, bobičasto voće, kojekakve čia i ostale semenke..... dođe ti ili da plačeš ili da se najedeš pa bar da umreš sit i zadovoljan.
    Ti stručnjaci kao da žive na Marsu, i onda padnu s' njega i dele savete penzionerima u Srbiji.
  • Zdravo

    17.03.2023 12:19
    Osnovno pitanje je: da li uopšte postoji zdrava hrana, bilo koja, jer sve je maksimalno zagađeno i puno ubitačne hemije.
    I ono što se deklariše kao organska zdrava hrana i višestruko je skuplje od "obične", nije raslo na Marsu, nego u istoj toj zemlji, izloženo istim zagađenjima vazduha, zalivano istom tom kišom, i..... Tu je kraj priče.
  • Zemlja čudesa

    17.03.2023 03:20
    Ovo je šala, zar ne?
    Šala, vic, doskočica? U državi gde cene hrane divljaju, a pola stanovništva je sirotinja koja se zadužuje da bi obezbedili barem dva kakva-takva obroka dnevno, RFZO daje upute za besplatno savetovanje o ishrani. Hoće li nam uskoro obezbediti i life coach uslugu o trošku Fonda tako da možemo pravilno da odaberemo vežbe u teretani i destinaciju za letovanje ili zimovanje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna