Autor: Beta

Život
20.03.2023.
08:37
Donosimo vam pregled najvažnijih dešavanja u svetu i kod nas na današnji dan, 20. mart.
  • Cicka

    20.03.2023 09:21
    Ne moras biti lepi Publije Ovidije Nazon i citati njegova uputstva muskarcima i zenama u vezi ljubavi i kako zavoditi (Umece ljubavi) ili kako se leciti od ljubavi (Lekovi od ljubavi) , prvi je koji je shvatio da je jedna zena mozda malo pa je napisao i knjigu zamisljenoj jednoj zeni ali sastavljenoj od najlepsih osobina od tri zene , verovatno su ga proterali sto je bio lep i zene su ga u to doba pretpostavljam obozavale , zakljucak moj je , ne trudite sa da se lecite od ljubavi , nista lepse od toga , ostvarena ili ne ostvarena , vazno je da psotoji ljubav u srcu , u onoj pravoj ljubavi nema leka ne pomaze ni apoteka pa ni Ovidijeve kjnige , sigirno je znao dosta o ljubavi, imao je dosta zena , sta ce lep covek,pametan , pesnik, proteran, zene su sazaljive , treba procitati sve sto je napisao , to je onda to. Ali da se zapamti , nema leka i ne treba da se leci samo treba biti razuman , razum je dovoljan kao lek .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna