Autor: Tanjug

Život
28.03.2023.
05:18
Muzej u Firenci u kojem se nalazi Mikelanđelova statua Davida pozvao je nastavnike i učenike iz škole na Floridi da posete tu instituciju, nakon haosa koji je nastao na času umetnosti.
  • Pokojni Čika Franja

    28.03.2023 12:28
    sveta inkvizicija
    Oni (ti roditelji) samo učitavaju svoja istinska shvatanjâ u tu statuu. Za traktor ti treba dozvola, a za roditeljstvo — stvarno svako može da postane roditelj, a da je za svakoga, ne znam baš...
    Lažno, patetično moralisanje — ako je, pak, iskreno, još mi ih je žalije, jer znanja nemaju, niti ga žele, već se bore protiv znanja i prosvete. Bigoti i dogmati, žao mi vas je
  • pera

    28.03.2023 08:48
    ..
    Sace woke ameri da kensluju Firencu.
  • Zika zivac

    28.03.2023 07:49
    Tri roditelja?
    Klasicna skola klasicni roditelji nisu mrdnuli dalje od teletabisa. I sta ocekivati sve iz perioda renesanse unistiti i to zbog tri roditelja koji stvarno nisu normalni,ali plej boj penthaus i ostali to moze. Eto posle nek samo neko kaze da SAD nije dezurni policajac . Alo tri roditelja. SPtRASNO !!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna