Autor: Beta

Život
30.04.2023.
22:35 > 23:53
Aukcijska kuća Kristi od srede pokreće onlajn aukcijsku prodaju nakita koji je pripadao austrijskoj milijarderki Hajdi Horten, čiji se suprug, nemački poslovni čovek, obogatio za vreme nacista.
  • "Milost" na delu

    01.05.2023 10:55
    Svaki taj komad nakita ili čega god, nosi energiju patnje, progona i užasa koji su preživljavali prvobitni vlasnici, dolaskom Hitlera i nacista na vlast. Zatim je usledila brutalna otimačina, i sa živih i sa neživih.
    Ko može znati u šta su pretopljeni zlatni zubi logoraša? U neki blistavi nakit koji oduzima dah? Takvi komadi nikom neće doneti sreću i dobro, jer teške energije počinjenog zla, koje su upili su neunuštive i pratiće ih zauvek.
    Ko god je gledao film "Dama u zlatu" koji je snimljen prema istinitom događaju, video je "milost" nacista na delu.
  • Milena

    01.05.2023 06:27
    Hoce i zube moje prabake kojoj su evidentirano izvadili nacisti u logoru biti tamo postu su bili zlatni kao i ogrlice familijske sa cirkonima?








Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna