Autor: Coolinarka

Život
01.05.2023.
22:28 > 15:21
Ukoliko imate priliku da još jedan dan odmarate uz roštilj, donosimo vam recept za - punjene ćevape.
  • dididu

    07.05.2023 13:39
    ili
    Kupiti male kifle ( a mozda su i one preostale", svaku preseci na pola, izvaditi sredinu. U izdubljenu polovinu staviti pavlaku i parce sira, cevapcic, pa opet pavlaku, moze luk, biber, parmezan, seckani persun, papriku ..... ko sta voli ,, pa umutiti jaje sa malo mleka i premazati ...... mikrotalasna na 10 minuta ili rerna da se "resira" i ,,,,, jos bolji rostilj "dan drugi"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna