Autor: Tanjug

Život
14.06.2023.
06:38
Egipat je započeo mumifikaciju tigraste ajkule koja je pre nedelju dana progutala ruskog turistu Vladimira Popova pored plaže u Hurgadi, kako bi mogla da bude izložena u muzeju, prenosi Dejli mejl.
  • Daca Zvezdana

    02.07.2023 19:08
    Pa oni nemaju mrzitelje kao kod nas koji svaki dan izmišljaju poteze protiv države iz koje potiču i gde za sada žive. Ovakve stvari na moru se dešavaju svake godine i niko nije podneo ostavku.
  • Арсен Лупен

    14.06.2023 07:26
    ...
    ''preminulog Rusa iz stomaka ajkule, dok su drugu polovinu tela ribari izvukli iz mora, i čamcem odvukli na kopno, kao i ajkulu koja je iz osvete pretučena na smrt''
    Из овога се може закључити да је Египат на руској страни. Очекујем повлачење амбасадора из амбасаде Украјине која се налази у Египту.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna