Autor: N1

Život
29.06.2023.
19:00 > 18:48
Posetiocima dubrovačkog Starog grada zabranjeno je da vuku kofere sa točkićima po putu, a sve zahvaljujući novim pravilima.
  • mrva

    03.07.2023 20:36
    Nije ni cudo sto se ovde u komentarima neki bune; ne zato sto postoji velika sansa da posete Dubrovnik, vec zato sto su mere koje stite lokalitet, kulturno nasledje pa i mir lokalnog stanovnistva, ljudima u Srbiji potpuno strani. Mi smo se ipak navikli da se kapital (obicno onaj nelegalni) nista ne pita i da ne poznaje nikakva pravila a da smo mi sitni ljudi duzni da cutimo i trpimo bezakonje, divljastvo i bahatost svake vrste. To je izgleda ovde sveto. Prosle godine sam letovao na prelepom hrvatskom ostrvu Lastovo, i odnos domacih zitelja i Nacionalnog parka prema ocuvanju mora i prirode je nesto sto je nasem prosecnom coveku strano poput kvantne mehanike.
  • NS

    29.06.2023 22:04
    NS
    Hoće li i muzičku želju. Ko jednom plati ili se nalazi tamo neće više otići. Brzo će im propasti turizam zbog tolike pohlepe.
  • Turista

    29.06.2023 21:21
    Euri
    Turistima se preporučuje da je najbolje da svoje eure pošalju poštom ili kurirom koji će ih sačekati ispred grada pa da mu daju eure umesto svojih kofera ali da u grad ne ulaze jer je lokalnom stanovništvu dosadilo sve što turisti rade i ne mogu više ni da ih slušaju ni gledaju. Trebaju im samo njihovi euri.
  • Ako

    29.06.2023 19:48
    Vam se ne svidja Dubrovački nocni mir, dodjite u eu grad kulture npr. u ulicu L.Kostica i tu možete svoj auto da "uterate" i parkirate na sam ulaz u stambenu zgradu, odvrnete omiljenu muziku u svom ljubimcu, cičite, vrištite, psujete druge i pokažete svu svoju novo-urbanu "kulturu".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna