Autor: Danas, HRT, 021

Život
19.07.2023.
15:13 > 15:18
Talas vrućina traje danima, a često pitanje koje postavimo je - šta da jedemo po ovakvom vremenu. Savetuje se da u svakodnevni meni uvrstimo sveže i sezonske namirnice.
  • Б

    19.07.2023 18:52
    Б
    Једеш оно што ти прија јер свачији организам је другачији. Битно је да си сит и имати енергије од те хране и освежити организам. Изузетно волим када су овакве врућине краставац кисело млеко уз бели лук и све то сјединим и расхладним. Купим багет кифле исечем на колуте и будем свеж и сит. Као и кувани кукуруз пилетину у све комбинације и дињу обавезно! Пресечен је на пола очистимо од семенки премашем мало меда додам мало орахе цимет и за мене врхунски...неко воли додати и куглу сладоледа али ствар укуса. Маслине и урме су скоро свакодневне.
  • Tommy gun

    19.07.2023 16:48
    Kupujmo domaće
    Albanski paradajz i papriku, kuneski beli luk, azerbejdžanski kupus, bugarski luk, rumunske rane jabuke i breskve, poljske maline, ribizle i ogrozd, ....
  • Cane

    19.07.2023 16:15
    Cane
    Jede se šta ima i ko koliko novca ima za hranu! Svi znamo i prija jesti povrće voće laganija hrana…ali kada nemaš za Paradajis Krastavac Lubenice…dobar je i pasulj!!! Porodice sa dvoje dece nemogu svaki dan priuštiti sve to sa primanjima od 40 60 hiljada još Sladoled Bazen Pljeska Mekika…najgore Leto u opste u svakom smislu je ovo 2023 za pola Gradjana!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna