Autor: Klix.ba

Život
30.07.2023.
14:21
Semenke lubenice našem telu pomažu da se reši toksina, a čaj napravljen od njih naročito se preporučuje pacijentima koji žele da se reše kamena i peska u bubregu.
  • w/e

    01.08.2023 00:24
    gluposti
    Cuvene "Detoksifikacije" su najobicnija prevara alternativne medicine. Ljudsko telo nije glupo ni nesposobno i poseduje mehanizme za detoksifikaciju. Jetra i bubrezi rade poprilicno dobar posao. Ne znam kako neko zamislja proces detoksifikacije upotrebom praska od semenja. Semenke su uglavnom najotrovniji deo svake biljke, a o tome koliko je semenje korisno za varenje najbolje govori cinjenica da ne mozemo da ih svarimo, kao ni bilo koja druga vlakna.
    Dakle, gomila alternativne medicine, koja je u ovom slucaju vecini ljudi nepotrebna. Unosenje velike kolicine supstanci koju ne mozete da svarite samo izaziva nadutost, a moze i da iritira i izazove upalu slepog creva, koje usled toga neretko i puca (Zapitajte se zasto toliko vegana ima problem sa time).
    Ukoliko mislite da vam je potrebna detoksifikacija, pocnite tako sto cete prestati da unosite toksine u sebe.
  • Kiki

    31.07.2023 12:00
    Znaci da slobodno jedemo semenke sa lubenicom. Nece nam porasti bostan iz guzice?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna