Autor: Index.hr

Život
17.09.2023.
06:06
Francuska vlada donela je uredbu kojom želi da spreči korišćenje mesnih naziva poput odrezak, roštilj ili rebra za opisivanje proizvoda na biljnoj bazi.
  • Moj komentar nema

    21.09.2023 00:07
    veze sa mesnim
    terminima ali ima sa sirnim/sirnatim. Pre jedno dve tri godine kupujem čedar sir za tople sendviče za bindžovanje. KUpim navodni čedar koji se uopšte nije otopio kako treba nega je ispao kao masan karton. Odem sutradan da se požalim prodavačici da joj kažem da mi uopšte nije prodala čedar već nešto drugo. Ona mi je odgovorila da je to biljni čedar. Kažem i njoj i menadžeru da su dužni da obaveste kupce šta prodaju. Međutim menadžer mi je odgovorio da su dužni samo na isključivo pitanje kupca o proizvodu. Tako sad uvek u bilo kojoj prodavnici prvo pitam jeli t mlečni čedar, šta ću.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna