Autor: Hina

Život
17.09.2023.
06:12
Sistem za održavanje života na Zemlji suočeni su s većim rizicima i neizvesnostima nego ikad pre i većina najvažnijih sigurnosnih granica već je pređena zbog ljudskih aktivnosti.
  • Видоје

    18.09.2023 09:51
    Које границе !
    Људска поквареност и алавост је давно прешла све могуће границе, поготово код нас .
  • pobogu

    18.09.2023 08:24
    "nina ns
    ....Zasto?"



    "Bolesti zavisnosti podrazumevaju žudnju za uzimanjem neke (psihoaktivne) supstance ili za prinudnim ponavljanjem nekog ponašanja. Zbog toga se zapostavljaju druga interesovanja i zanemaruju ostale potrebe."

    Pohlepa je bolest zavisnosti.
  • nina ns

    17.09.2023 17:05
    koga briga...
    Sinoc sam gledala film "Pre poplave'' snimljen 2016 g. Glavni lik koji putuje svetom je Leonardo Di Kaprio, ali potpuno je nebitno. Sva upozorenja koja su navedena u tekstu su odavno poznata, bio je tu i Pariski sporazum, ali retko ko je ucinio nesto po pitanju upozorenja. Postoje i novija istrazivanja koja mozete gledati na dokumentarnim kanalima a tema su im katastrofalne vremenske nepogode. Svaki dan smo svedoci raznih razornih nepogoda. Svet srlja u propast ali bitna je LOVA, jer velike kompanije koje najvise doprinose zagadjenu nece se odreci profita. Dzaba Zelenih pokreta, demonstracija, eto i Greta je uhapsena i kaznjena. Zasto?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna