Autor: Mirror

Život
04.10.2023.
13:17 > 16:11
Vrhunski italijanski kuvar Đenaro Kontaldo podelio je recept koji otkriva šta možete da uradite s ostacima testenine.
  • Ivan

    05.10.2023 08:27
    Ma kakvi
    Ja dam to sve mom džekiju, još mu i 'leba nadrobim, malo uskisloh mleka i ko bombona
  • ???

    05.10.2023 07:52
    Testo s jajima, šta je tu novo?
  • neko iz mase

    04.10.2023 15:23
    ???
    Sta je tu genijalno? Kao prvo nije upotrebio parizer, bez njega nema niceg dobrog za jelo. Dalje necu ni da nabrajam, zamislite sami!
  • pera

    04.10.2023 15:03
    visak testenine kosta otprilike 30 din, ostali sastojci jos 500.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna