Autor: Pun kufer

Život
19.11.2023.
06:07
Vitenom je grad u Australiji koji nazivaju najopasnijim na svetu jer je samo udisanje vazduha u njemu dovoljno da vas ubije, zbog čega je napušten i izbrisan s mapa.
  • nina ns

    19.11.2023 13:59
    bojim se da nam nema pomoci
    Da li gledate dokumentarne kanale i citate tekstove, gde god, koji bi vam mogli otvoriti oci? Zemlja je na 5 do 12 od katastrofe. Razne vrste toksicnog otpada po celoj planeti, okeani, mora i reke zatrovani i puni najvise plastike. Pronadjena je mikroplastika cak i ljudskom telu. Teorije zavere? Kamo srece. Globalno temperatura raste, klimatske promene koje je izazvao covek, uzasne vremenske katastrofe. Emisija ugljenika se povecava, jer bitan je profit. Da spomenem i ratove... Koliko eksplozija raznih bombi dnevno? Sta sadrze u sebi te bombe? A atomskim katastrofama da ne pricam, izazvane nekom greskom u centralama ili bacanjem bombi a odlucuju politicari koji... bolje da ne kazem!
    Normalno je da vazduh struji ali razni uragani, cikloni, whatever, raznose stetne cestice od svega gore pomenutog po celoj planeti. Planeta ima i svoje neizbezne i od nas nemoguce kontolisane katastrofe kao vulkani, pomeranje tektonskih ploca koje izazivaju uzasne zemljotrese i cunamije...
    Aj sad Srbija!!! Nedeljice, Bor, Majdanpek, Homolje, Zrenjanin, niz podrucja koja su ugrozena je mnogo veci od navedenog. I OPET PROFIT!!!
    Zasto sam sve ovo napisala? To mesto u Australiji je 1% s*anja koje je covek izazvao. Idemo dalje. Ja kao ateista kazem ni BOG nam ne moze pomoci...
  • miILIon

    19.11.2023 12:45
    "samo udisanje vazduha u njemu dovoljno da vas ubije"

    A onda:

    "Rudnici su na kraju zatvoreni 1996. jer više nisu zarađivali dovoljno novca"

    I onda će ovaj naš Nesvet da nam dovuče Rio Tinto koji je i iz TAKVE Australije proteran i nateran da plati odštetu!
  • Aleksej

    19.11.2023 10:14
    Xexe
    Ne moramo ici u AU radi te atrakcije, imacemo to uskoro kod nas zbog litijuma.
  • KiZa

    19.11.2023 09:54
    Bolje pogledajte Novi Sad na Google maps, skoro svi sivi krovovi su nam stare azbestne salonit ploče. Ima ih gomila, uglavnom tu gde su kuće i stare zgrade. U EU su takve ploče odavno zabranjene, a njihovo uklanjanje se vrši u opremi kao u covid bolnicama što su nosili lekari. Kod nas se skidaju ko kako stigne i prodaju opušteno na Kupujem prodajem..
  • Realista

    19.11.2023 09:22
    obrisan i napuš(t)en...
    Gugl maps ga redovno indeksira a ako pogledate fotke grada iz 2021-23 vide se pokošeni travnjaci i neki lik koji cepa drva...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna