Autor: Beta

Život
29.11.2023.
17:11
Donosimo vam pregled značajnih i zanimljivih istorijskih događaja koji su se dogodili na današnji dan, 29. novembar.
  • Тракториста

    29.11.2023 08:21
    Да не би ове жене Марије којој Војводина оста дужна по копању канала и ушореним кућама,не би данас имали ни Војвођанска жита,али нико да је се сети,не нацрта ни једну слику не исписа ни једну формулу физике ,не доби ни један споменик на паорској земљи
  • Стефан

    29.11.2023 07:48
    Стефан
    Вечна јој слава и хвала,Царици и Мајци,Марији Терезији! Она нас је примила,хранила,штитила,школовала,васпитавала и очувала! А ми Срби ко Срби,никада захвални ни један,Споменик јој нисмо подигли,већ све порушили! Е зато нам је овако,како нам је и нико нас,нејће! А када смо бежали,клањали смо јој се до земље,тресући гаће од Турака,само да нас прими и још нам,земљу дала да радимо,стварамо и да се размножава о! Много лош,поган и незахвалан Народ смо,били и остали!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna