Autor: Tanjug

Život
03.12.2023.
06:08
Sve veći broj Amerikanaca smatra da se smrtna kazna u SAD nepravedno izvršava, pokazuje istraživanje Galup koja navodi da je takvog mišljenja 50 odsto ispitanika.
  • Banderaš

    03.12.2023 12:42
    Konopac
    Smrtnu kaznu koja bi se javno izvodila treba uvesti u srbiju.
    Tačno je da je smrtna kazna nehumana,zastarela,brutalna odlika trulih,bolesnih,neformiranih država te pošto je drzava srbija toliko posrnula u pristojnosti, kulturi, nepostenju, svakodnevna brutalna ubistva su postala normalnost, silovanja,pedofilija je normalna a pocinioci bez kazne ponavljaju zverstva,a drustvo ne reaguje na nesreće, smrtna kazna bi trebala da pomogne da se drustvo dovede u red,a tada je treba ukinuti.
  • Инспектор Вишекруна

    03.12.2023 12:40
    @Zeka
    Никада неће народ жељан освете схватити да смртна казна у ствари инспирише многе друге потенцијалне злочинце да понове исто илиначине горе злодело, а спречава једино осуђеног да понови злочин. Додуше и доживотна би га спречила, али то би мање задовољило јавност.
  • Zeka

    03.12.2023 09:33
    Smrt u prisustvu vlasti
    Smrtna kazna je varvarska sankcija bez ikakvog pozitivnog efekta u društvu. Ima sve osobine osvete, a ne pravde. Smrt u prisustvu vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna