Autor: Beta

Život
16.03.2024.
14:58 > 07:02
Pregled najvažnijih dešavanja u svetu i kod nas na današnji dan, 16. mart.
  • Ne zaboravi!

    16.03.2024 14:38
    Ono kad se policijska država dugim cevima borila protiv virusa, rasterivali maricama šetače na keju, psi bili važniji od ljudi, kladionice važnije od svega, pa su članovi mafije na vlasti urlikanjem iz zvučnika terorisali građane.
    Lagali o broju zaraženih, umrlih, zatvarali novinare, propagirali jadne čajniz "vakcine" i "respiratore" i brata im diktatora.
    Svaki dan pod ovima je nepodnošljiv.
  • Baka i deka

    16.03.2024 08:45
    Dobro je što su uveli vanredno stanje i što su nam obezbedili odlazak u prodavnicu od 4 sata ujutru, jer mi smo dragoceni a groblja su premala da nas sve prime. Zatvaranje nam nije teško palo pošto je u pitanju bio najsmešniji virus na svetu, a naša deca su otišla u šoping u Milano. Mi smo to rado finansirali penzionerskim karticama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna