Autor: Index.hr

Život
10.08.2025.
22:46
Ponekad vam se čini da ste sve uradili "po pravilima", ali jelu ipak nedostaje ono nešto - dubina ukusa, zaokruženost, ili jednostavno taj restoran-efekat.
  • Orko

    12.08.2025 10:43
    Gledao sam tako michelin-star kuvara kako priprema sargarepe. Mora da je potrosio bar 125g putera na njih. Nisko kaloricna, jeftina i zdrava namernica pretvorena u skup ukusan prilog. Ljudi zaboravljaju da je restoranska hrana cesto vrlo nezdrava.
  • kostadin

    12.08.2025 08:59
    Isti efekat daje mleko uz pažljivo doziranje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna