Autor: Tanjug

Život
23.10.2025.
04:31
Profesor poljoprivrednog fakulteta u Zemunu Cvijan Mekić istakao je da je CNN, svrstavši proju u 50 najboljih hlebova sveta, napravio dobar izbor jer je proja visokokvalitetan nutritivni proizvod.
  • Pićuka

    25.10.2025 12:15
    Nije mi poznato ko to po gradovima mesi pravi kukuruzni hleb zvani proja. Moja pokojna tetka je mesila proju isključivo od belog kukuruznog brašna mlevenog na kamenu vodenice. Kada je toga nestalo nestala je i izvorna srpska proja. Takvu proju, kukuruzu, danas u gradovima niko ne bi jeo. To je "bezveze".
  • profesorka

    23.10.2025 10:01
    Zdrava hrana
    Ne možeš se prejesti proje. Telo samo kaže kad je dovoljno
  • Trlababalan

    23.10.2025 08:56
    Ne znam kako je to "srpski" proizvod kada se u mnogim južnoameričkim zemljama a i u SAD jede kukuruzni hleb, "corn bread". A i da vas podsetim kukuruz kao namirnica nije bio poznat u Evropi pre 14. veka.
  • Ys

    23.10.2025 08:09
    Ys
    Zdrava je ali se mora umereno konzumirati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna