Život
14.08.2012.
13:45
Stidne vaši nisu opasne, ali su vrlo neugodne i vrlo lako se mogu preneti. Da li biste ih prepoznali?
  • gordana

    04.08.2022 13:44
    edukacija
    Kako dodju do "jedne osobe"sa koje se prenesu na drugu?
  • milos

    20.03.2014 08:41
    zdravo
    posle oralnog sexa sutradan me je pocelo nesto svrbiti telo ,dali su po stidnje vaske ili nesto drugo,moze pomoc molim vas
  • Milan

    14.08.2012 20:04
    Jedna neprijatnost
    Pre jedno 10-ak godina imao sam intenzivan svrab baš u predelu genitalija koji se širio preko stomaka na bradavice na grudima pa i na lice. Najgore od svega je bilo to što se svrab pojačavao sa svakim češanjem. Otišao sam kod doktora tražeći "spas" a on mi je prepisao jedan šampon od koga sam očekivao da će mi odmah pomoći. Na moje veliko iznenađenje kada sam ga u apoteci kupio, videh da se radi o šamponu protiv vaši! Kakav šok za mene, s obzirom da nikada u životu nisam imao ni obične vaši. A najgore je što mi je doktor to dao ni ne pitavši me o mojim životnim navikama - nisam mogao imati stidne vaši jer ih nisam mogao ni dobiti nigde. Umesto da mi da nešto protiv alergijskog svraba i pomogne mi on mi je "uvalio" pogrešnu stvar. Svrab je kasnije prošla sama od sebe, a šampon sam neotvoren bacio.
  • GinekoLogoreja

    14.08.2012 14:05
    A muskarci?
    Jel i oni didu kod ginekolozi?
  • :)))

    14.08.2012 14:05
    Pojedinac koji brije stidne dlake ne može videti "malene, sivo-bele insekte", a "ni male ovalne žute ili bele grudvice koje vise s ivica stidnih dlaka", jer nemaju gde da se zapate. Toliko apropo onog nedavnog članka o tome kako je brijanje nezdravo.

    http://www.021.rs/Zivot/Zdravlje/Ne-uklanjati-stidne-dlacice.html






Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna