Život
20.07.2013.
10:27
Mnoge države već imaju nacionalne planove adaptacije na klimatske promene, dok su stručnjaci u Srbiji počeli pripreme i najavljuju da će aktivnije davati preporuke za ponašanje stanovništva u ekstremnim vremenskim prilikama.
  • PatriJot

    20.07.2013 13:44
    Kako se ne vide promjene na ljudsku vrstu? Ja vidim promjene već odavno, npr.: svi su živčani, uvijek nezadovoljni, neki mrze komšije, neki djecu, neki domaće životinje, kućne ljubimce, svoje žene, pa i državu u kojoj žive ... svi bi da imaju a ne i da rade, smeta nam sunce, smeta hladnoća, a o snjegu (od 30 cm) da i ne pričam (vidjeli smo zimus), a volimo stranke i stranačko upravljanje po javnim firmama (ne volimo jedino ako su iz druge stranke preuzeli primat u istoj), omalovažavanje drugih ali i ne samih sebe itd ... ... ... Namjerno sam stavio tri puta po tri tačke jer ima još toga. Elem, promjene su već odavno među nama.
  • Patak

    20.07.2013 12:13
    partijski
    strucnjaci u srbiji?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna