Život
23.06.2014.
08:54 > 09:56
Uopšteno se može reći da mačke baš i ne vole putovanja tj. vožnju u automobilu.
  • Nevena

    24.09.2020 15:30
    Uzivanje
    Moja mačka uživa u vožnji, od malena se vozi u autu, cim krenemo udomno mi se smesti u krilo na mesto suvozača i spava sve dok ne stignemo na relaciju.eti joj nosimo vodu, nekad pije iz sake, ili poklopca, a nekad ne želi.
  • Teodosije III

    23.06.2014 15:39
    Tacno. Meni je jednom macak otisao u kupine i nisam mogao 3 sata da ga namamim napolje. A kad smo se vracali sa mora popeo se na drvo i nije silazio 3 sata
  • dobronameran savet

    23.06.2014 12:57
    “Ako se radi o dužoj relaciji, poželjno bi b vožnje stanete i do nekoliko puta kako bi pije i kako bi se ona malo prošetala.“

    Macke su izrazito teritorijalne zivotinje i ako je pustite napolje na nepoznatoj teritoriji, upasce u stanje panicnog straha, pobeci negde u pokusaju da se sakrije jer joj to govori instikt, i verovatno je necete pronaci. Nigde van transportera u toku voznje i nigde van kabine sa zatvorenim vratima i prozroma tokom stajanja.

    Ako mislite da pretrujem potrazite na netu o transportu macaka i njihovoj psihologiji tj. kako reaguju kada se nadju van svoje teritorije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna