Autor: Tanjug, Beta

Info
27.04.2017.
17:02 > 19:46
Francuski sud koji je odbio zahtev za izručenje Ramuša Haradinaja pozvao se u obrazloženju na formalne, tj. proceduralne razloge u donošenju takve odluke.
  • G

    28.04.2017 14:26
    @Zikina sarenica - Evropa, razvoj, prosperitet nastao viševekovnim pljačkanjem kolonija, i prošlost i budućnost, bombardovanje bez rezolucije UN, mešanje u unutrašnja pitanja drugih zemalja, podrška svetskom imperijalisti broj jedan, dužničko ropstvo za male zemlje, Kipar, Severna Irska. Srbija - nema nikakvog ratovanja prekinite da lažete, nepriznavanje okupacije i otimanja dela teritorije kao što ni oteti deo Kipra nije priznala nijedna jedina evropska država, i prošlost i budućnost. Volite da u Srbiji vidite isključivo ružno a žmurite na drugo, a u Evropi isključivo dobro, i to ono što je dobro samo po njih a žmurite na loše.
  • Zikina sarenica

    28.04.2017 07:18
    Evropa - razvoj , prosperitet , buducnost
    Srbija - ratovanje , kosovo , proslost
  • vladaNS

    28.04.2017 06:46
    očekivano
    Naravno da nisu ni pomislili da ga i izruče. Sve ovo vreme su trgovali svako sa svakim a nisam siguran da i naša nesposobna vlast nije učestvovala u dilu. Ista ta Francuska i zapad su po ko zna koji put iskoristili priliku da nas ponize i pljunu u lice. Ne tako davno teroristi u Francuskoj su napravili pokolj nedužnih na više mesta a mi smo bili na strani iste te Francuske koja je bila u suzamai na strani onih koji se bore protiv terora. Istoj to Francuskoj i čitavom zapadu smo postali tampon zona u zaštiti protiv miganata, istish tih ljudi kojima je zapad svojim zločinom a u ime boljeg života i demokratije spalio domove pobio nedužne i uništio nadu za životom. Trebamo li i mi svaki sledeći put, ne daj Bože da ga bude, da opet kolektivno palimo sveće i dajemo podršku onima za koje je teror u svojoj državi zločin a tamo u nekoj Srbiji baš i nije. Pozdrav iz Vojvodine
  • Miodrag

    28.04.2017 05:18
    Meni su najveci problemi u zivotu majcina umanjena penzija i mala plata a ne Haradinaj .
  • Miki

    27.04.2017 23:09
    Pa dobro ovo i nije tako nategnuto. Kod nas rade šarlatani. Pre ću da verujem francuskom pravosuđu nego našem. Sa radom i stručnošću našeg smo valjda već dobro upoznati. Uopšte smešno je kad Srbija nekome priča i soli pamet o pravu čak i kad nešto tačno, a znamo da ovde ni p od pravne države nema.
  • Salamander

    27.04.2017 20:56
    Formalni razlozi

    Ma hajde.
    Neko nije znso fofmzlni postupak?
    Ne pise u prirucniku?
    Nepismeni su na pravim mestima u pravo vreme.
  • G

    27.04.2017 19:27
    Predlažem da se svi kriminalci i ubice u Srbiji momentalno oslobode i izbegnu svako suđenje, jer suđenjem mogu biti izloženi "izuzetno ozbiljnim posledicama po svoju ličnost".
  • Boki

    27.04.2017 19:11
    Pare
    Naravno kad je neko uzeo silne pare u BG kao i svaki put, da bi se blokirao proces. To je istina. Kako su kupili Kosovo tako kupuju slobodu, RSK ista prica, placaju gde se treba platiti.
  • svi smo znali

    27.04.2017 19:02
    da ce tako
    Biti i da za Srbe nikad nece biti pravde i iskreno povraca mi se na ovo obrazlozenje i ova odluka za razliku od nase jeste politicka i sramna
  • VladaN

    27.04.2017 18:23
    "Protesna nota"...
    ..ili "piš...,pardon, zviždanje uz vetar". Kako to da "najbolji student u istoriji pravnog...." nije imao pojma da procedura nije ispoštovana? Pa kada je već samom sebe pozvao da proveri i utvrdi verodostojnost nečijeg doktorata, kada je bio šokiran kako protiv njegovog koalicionog lopova, pardon partnera,n ije pronađen nijedan dokaz ( u stvari dokaza je bilo i suviše a suština je u zastari predmeta kod korumpiranog suda), kako iz tih iskustava nije dao naslutiti da amateri ponovo pripremaju predmet a političari prave predstavu za glupavi narod? Amateri, nesposobnjakovići...sve sa Njim na čelu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna