Autor: B92

Info
23.07.2017.
22:38 > 22:42
Šesnaestogodišnjakinja iz Banje Koviljače Darija Petrović uputila je otvoreno pismo vrhu Srbije u kom ističe da joj je država okrenula leđa.
  • Tmina sa Telepa

    24.07.2017 13:41
    Super povezujete 5.oktobar, lecenje devojcice, mene kao bolida (prilicno kulturan nacin za komunikaciju), svoju izmisljenu firmu i sl. kako bi rekli da volite SNS. Reci te to k'o covek. Sve u svemu, necije lecenje i vasa ljubav prema SNS-u nemaju nikakve veze. Nemojte se srditi, svanuce vam samo kada budete verovali.
    P.S. Odlicno prebacivanje price sa konkretnog problema na vasu zivotnu pricu. Verovatno laznu kako bi to imalo jaci efekat na sagovornika.
  • Gosn

    24.07.2017 12:21
    ministre
    gosn ministre, kakvo mišljenje lekar ili lekari da dostave (da bi navodno Vi postupali i Vaša urušena institucija) kad nemaju pojma o kakvoj se bolesti radi, pročitajte još jednom pismo.
  • Jecka

    24.07.2017 10:39
    Muzicka fontana
    Duso moja, u ovoj nasoj usranoj drzavi, "lideru regiona", bitnije su muzicke fontane i kojekakve budalastine, kao i informacije kojoj starleti je pukao silikon u zadnjici. Ne mari drzava za svoje gradjane odavno. Nasim glavesinama treba glupa i bolesna nacija, bez obrazovannja i grama mozga, da mi mogli lakse da manipulisu. Svako ko razmislja svojom glavom i zeli da se izbori za svoj goli dragoceni zivot, izlozen je sikaniranju i podsmehu. Ja ti od srca zelim da ozdravis, da zivis srecna, zdrava i nasmejana.
  • Dolma

    24.07.2017 10:39
    @Tmina sa Telepa
    Ti mora da si jedan od onih petooktobarskih kriminalaca-huligana što su se tada dokopali vlasti i uništili Srbiju?
    E vidiš bolidu, po dolasku tih na vlast moja firma je otišla pod led, kao i većina novosadskih firmi, jer ste svi bili glupi, neobrazovani i krajnje bahati.
    Zbog vas sam i ja i moja porodica prošli pakao, ostali bez posla, zdravstvene zaštite i što je najgore bilo kakvih primanja (i žena mi je dobila otkaz, jer joj je prodata firma jednom LSV kadru).
    E onda slede bolest i nemogućnost lečenja pod DOS-om.
    Evo ovi kreteni iz SNS-a izdvajaju više za ličenje bukvalno 10 puta od onih DS gmazova što su pre njih čerečili ovu zemlju.
  • Zla..

    24.07.2017 09:50
    Procedura...
    ...je vrlo jednostavna, moj ministre Loncaru, kada se razboli neko od vas, vasa tasta, roditelj,dete... Vi biste odmah dospeli do vrhunskih doktora i ustanova bez i jednog jedinog papira. Neki vas "potrcko" bi prikupio dokumentaciju i kojekakve nalaze u roku od 1 sat. Zato Vi i nemate pojma kako je to vrlo "pojednostavljeno". Obicni smrtnici se zato tako i zovu jer umru pre nego sto prikupe brdo papira!!!
  • BB

    24.07.2017 09:35
    @Nečiji tata
    Pustite se zapada, narod lenj, bezobrazan, sklon prevarama i korupciji, o nekulturi da ne pričamo. I pored svega ovoga za sve je kriv zapad, molim vas.
  • Tmina sa Telepa

    24.07.2017 09:00
    Paore, mislis li da bi ti bilo lakse da bolujes od necega? Samim tim sto si zdav, imas vecu sansu za zivot nego neko bolestan. logicno, jelte. Misli se na fizicku bolest. Stanje uma ti je malo gnjilo. Neko se bori za zivot, a ti pominjes 5.oktobar. Covece...
  • Nečiji tata

    24.07.2017 08:18
    Odgovor
    Draga moja, to je zato što ova nazovi država nije naša. već država zapadnjaka i svih onih koji nisu dozvoljeni za pominjanje. A njima nimalo nije stalo do nas.
    U stvari, što nas je manje - oni su zadovoljniji.
    Kada će se to promeniti, zavisi od svih nas.
    I najbednija država, sa zidovima oko tebe je bolja, kada je tvoja.
  • Dr.Mile

    24.07.2017 07:26
    lazi i samo lazi
    Drzava puna lenjih lazljivih administrativaca. Naravno da svi beze od pisanog traga, da se pacijent obracao.Pa zar je trebala svakoj instanci da se obraca preporucenim pismom, da bi Ministar imao uvid o njenom obracanju. E, zato oni koji su jos zdravi beze iz ove nedodjije, koja je majka Srbija samo lopinama,hostaplerima,siledjijama i bitangama. Po meni ne treba nikada vise ni da je se sete u zivotu.
  • *

    24.07.2017 06:58
    Koji gadovi... ispadoše roditelji krivi! Sigurno su im predočili mogućnost lečenja u inostranstvu SUTRA MALO O TROŠKU OVE DRŽAVE pa svedoci smo svakodnevnih sms akcija prikupljanja novca za obolelu decu...
  • vladaNS

    24.07.2017 06:54
    ..bo državu, opet
    ..bo vas ko vas sastavi takve nesposobne s dva grama mozga. Pa kod nas je naučna fantastika
    dobiti overenu zdravstvenu karticu. Zar ne shvatate, bitange jedne nesposobne, da Darijini roditelji nemaju vremena da skupljaju mišljenja lekara a imaju već oko pedeset različitih!
    Mrdnite masna dupeta i hitno pošaljite dete bilo gde samo da se vrati zdrava. Ako nemate para uzmite od tajkuna koji ne plaćaju obaveze, nakupiće se i za ispitivanje vašeg mentalnog zdravlja. Želim Dariji što pre da ode na lečenje i da ozdravi.
    Pozdrav iz Vojvodine

    .
  • Paor

    24.07.2017 01:08
    Užas
    A ko meni daje šansu da živim?
    Od 5. oktobra 2000. godine ovde nema života.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna