Akcija podele merača šara na gumama

Merači dubine šare guma besplatno se danas dele na parkingu iza Srpskog narodnog pozorišta.
Merači dubine šare guma besplatno se danas dele na parkingu iza Srpskog narodnog pozorišta.

Tri hiljade vozača dobiće ovaj merač, a Radovan Jeknić iz "Parking servisa" kaže za 021 da je bezbednost vozača na prvom mestu. Naši vozači polovično poštuju propise, ali je uočljivo da u poslednje vreme češće i na vreme menjaju gume.

"Ovom akcijom smo želeli da skrenemo pažnju na suštinu problema u saobraćaju, a to je bezbednost učesnika. Naš zakon je malo fleksibilan i dozvoljava da se gume nabave tek sa pojavom prvog snega, pa je bolje apelovati na vozače da to ipak učine malo ranije", kaže Jeknić.

Naredna akcija deljenja merača dubine šara biće organizovana tokom zime, najavljuju iz "Parking servisa".

  • danilo

    07.11.2014 23:22
    parking
    Sta je ovde lose.A u kojoj zemlji se ne placa parking.
    Pohvale za preduzece koje i pored nasledjenih ogromnih dugova nesto radi i mislim vrlo uspesno.

  • živković

    07.11.2014 07:12
    bebednost
    Drzava donese zakon da zimi voziš sa tropskim gumama a onda ti parking servis deli štapiće za uši u cilju bezbednosti. sinhronizovani idiJotizam.
  • divan neki msvet

    06.11.2014 12:43
    poklanjate cije
    otimate od gradjana i naplacujete za par minuta prekoracenja parkinga velike kazne, kad vam se posten svet obrati da je za par minuta zakasnio sa uplatom otkacite ga kao... treba da vas je sramota i da se ne javljate

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti