Ništa od pešačkog mosta do Ribarskog ostrva

Na vanrednoj sednici Skupštine grada usvojena je izmenu programa ZIG-a iz kojeg je izbrisan projekat pešačkog mosta do Ribarskog ostrva.

Na vanrednoj sednici Skupštine grada koja je održana kasno sinoć na zahtev gradonačelnika, vladajuća većina od 40 odbornika bez rasprave je usvojila izmenu programa ZIG-a iz kojeg je izbrisan projekat pešačkog mosta do Ribarskog ostrva.

Podsetimo, u nekoliko navrata je bilo najavljivano da će se ovaj most izgraditi tokom godine, čak je izabrano i nabolje arhitektonsko rešenje. Paralelno s gradnjom mosta trebalo je da se izgradi i kamp na ostrvu za posetioce Exita.

Prema novom planu ZIG-a, planiranih 55 miliona dinara usmeriće se za urbani mobilijar, javno osvetljenje i slično.

Inače, jučerašnje poslednje zasedanje Skupštine Novog Sada u ovom sazivu proteklo je bez veće rasprave i bez odbornika Ujedinjenih regiona Srbije.

  • Draganad Dragoslavic

    01.04.2012 23:15
    OKOLO, KO I DOSAD STO SE ISLO
    Nek neki deo uz grad bude skoro pa sasvim prorodan. Kome je stalo da ponekad ode precicom do Ribarca imace prilike malo da zavesla. Pa cak i zaraditi veslanjem, prevozeci ljude sto vole precice. Svi ostali posetioci kojima je stalo da tamo stignu, ici ce ko sto su dosad isli. Secam se da je Ribarac poluostvo. Predpostavljam da je vec odavno ugostiteljsko naselje. E, da i mante me se vise tih finansujskih ulaganja u EXIT turizam. Dragi posetioci imaju dovoljno soba u gradu. Samo im namestite krevete.
  • džo haubica

    01.04.2012 10:16
    Pa vi niste kadri ni pešačko-biciklistički most da napravite...a kamoli novog Žeželja, Franca...Gospodo, pa vi ste nesposobni...Gospodo pa vi ste bezobrazni...Gospodo pa vi ste lopine...Sve to u jednom ste vi, Gospodo...
  • miša

    01.04.2012 08:34
    putovanja
    Da nije možda plaćen put u Ninberg ligašima iz Vodovoda, pošto sam čuo da su danas otputovali sa gospodinom Bjelajcem.E tu su naši novci, projekti su plaćeni, realizacije nema...Pa disu novci gospodo...trošite samo trošite nećete još dugo, a mi ćemo vas pitati posle izbora DI SU NAŠI NOVCI..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti