Rekonstrukcija keja pri kraju

Rekonstrukcija keja, od Mosta slobode do Mornarice, privodi se kraju.

Rekonstrukcija keja, od Mosta slobode do Mornarice, privodi se kraju. Sima Pušić iz "Puta" kaže da se završetak radova očekuje u predviđenom roku, odnosno početkom septembra.
"Od oko 2.600 metara, kompletno je gotovo oko 1.900 metara, ostalo je još ovih 700 metara i na prethodnom delu nam ostaje postavljanje mobilijara, znači klupa, korpi za otpatke i ostalog", kaže Pušić. On dodaje da će se, nakon rekonstrukcije, postaviti rasveta i zelenilo, što bi trebalo da bude gotovo do kraja septembra.

Predsednik Skupštine grada, Aleksandar Jovanović, smatra da je rekonstrukcijom šetališta Novi Sad uspeo u potpunosti da obnovi jednu od svojih najvećih lepota.

Vrednost investicije je 248 miliona dinara, a investitor je Zavod za izgradnju grada. Novi kej imaće pešačku stazu širine pet metara, kao i biciklističku i trim stazu širine dva metra sa postavljenim mobilijarom.

  • NS

    11.08.2011 08:06
    @ slazem se u potpunosti sa Vama. Ovu rekonstrukciju su trebali uraditi zimi, to je najpovoljniji trenutak za ovu vrstu radova. Svaka iole normalan zna da je prava gradjevinska sezona zimi :)
  • Najlepsi kej

    11.08.2011 08:03
    Od svih evropskih gradova, koje sam do sada posetio, a koji leze na nekoj reci, ubedljivo najlepse i najfunkcionalnije setaliste pored reke ima Novi Sad. Pravi Novosadjani su i pre ovoga sredjivanja obozavali ovaj kej - veliki broj biciklista, setaca i "dugoprugasa" se svakog lepseg dana vidja na keju. Ovom rekostrukcijom ce svi oni biti i vise nego zadovoljni, jer je za sve nas kej uvek bio i ostace mesto odmora i rekreacije.
  • Zabrinut 3

    11.08.2011 08:01
    tajming itd
    Evo sad i pored Dunavskog parka raskopavaju zdrav beton. Ako je za bicikliste, moglo se nacrtati, i ovako će biti šetača. U Kornelija Stankovića izmeniše asfalt nedavno stavljen. Ljudi, kako imate srca toliko da rasipate?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti