Spalili zastavu Vojvodine i okačili je na vrata LSV

Aktivisti ekstremističkog pokreta "SNP Naši" iz Novog Sada sinoć su ispred prostorija Lige socijaldemokrata Vojvodine na Trgu mladenaca spalili zastavu Vojvodine.

Aktivisti ekstremističkog pokreta "SNP Naši" iz Novog Sada sinoć su ispred prostorija Lige socijaldemokrata Vojvodine na Trgu mladenaca spalili zastavu Vojvodine.

Oni su se time javno pohvalili medijima poslavši fotografiju nagorele i pocepane zastave koja je okačena na vrata prostorija partije u Železničkoj ulici.

"Ovom akcijom želeli smo da pružimo podršku svom aktivisti Stefanu Petroviću koji je osuđen na 15 dana zatvora zbog paljenja tzv. zastave Vojvodine ali i da pokažemo da ćemo nastaviti kampanju protiv autonomaša. Ostatke zastave poznatije kao "Čankova krpa" okačili smo kao novogodišnju čestitku", navedeno je u saopštenju. Dodaje se da je Ustavnom sudu predat predlog za pokretanje postupka za zabranu  LSV zbog njenog protivustavnog delovanja.

Ovi ultradesničari su tokom vikenda na više mesta u Novom Sadu izlepili i plakate pod nazivom "Strani agenti" na kojem se nalazi spisak tzv. "antisrpskih medija i nevladinih organizacija" koji se po njima finansiraju od zapadnih obaveštajnih službi.

Komentari 113

  • Трпивоје

    18.01.2013 18:32
    Тешко да су они наши
    Ако су палили заставу на којој су боје Србије, онда тешко да су наши. И "Наши" и ЛС(д)В су за мене ЊИНИ.
  • Vojvodjanin

    18.01.2013 14:16
    http://www.youtube.com/watch?v=UBTrInt3BQY
  • Novosadjanin

    17.01.2013 13:40
    Volimo Vojvodinu i precanske Srbe
    Srpska pokrajina Vojvodina je nasa i amanet nasih predaka koji su bili za uzor i ne treba povezivati LSV sa Vojvodinom ..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti