Spens uskoro dobija supermarket

Direktor Spensa Borislav Rajkov najavio je za 2013. godinu otvaranje supermarketa, renoviranje delova objekta i nove zakupce poslovnog prostora.
Direktor Spensa Borislav Rajkov najavio je za 2013. godinu otvaranje supermarketa, renoviranje delova objekta i nove zakupce poslovnog prostora.

Rajkov je rekao da su pregovori za otvaranje supermarketa na Spensu u toku, ali nije hteo da otkrije koji lanac marketa je u pitanju.

Supermarket bi trebalo da se otvori u južnom delu, odnosno delu koji gleda na teniske terene.

Rajkov je najavio i pregovore sa nekim inostranim firmama koje su potencijalni zakupci prostora, kao i sa mogućim zakupcima "Gradske kafane". Ni ovde nije želeo da otkrije koje su firme u pitanju "dok se pregovori ne završe".

  • nekadasnji ugostiteljski radni

    16.03.2013 13:55
    poslovni prostor za izdavanje
    Prošlo je nekoliko meseci od obećanja da će se izdati prostor za megamarkete i Gradska kafana još se ništa ne dešava. Iz pouzdanih izvora je potekla informacija da treba da se useli megamarket DIS ili neke druge velike trgovačke kuće, takođe pouzdano znam da je bio jedan ozbiljan zakupac za Gradsku kafanu sa juga Srbije. Bilo je i zainteresovanih za Exsperss Restoran, čak je bilo i konkretnih ponuda. Još vek se ništa ne rešava! Ima ljudi koji bi uložili sebe, svoje znanje i svoj novac u poslovni prostor Spensa, i nije mi jasno zašto se još uvek ništa ne dešava?!
  • zira

    16.01.2013 01:42
    Vreme
    Vreme je da se spens malo pokrene da se izadju svi prostori, da se malo sredi, ulozi, to mora da bude ponos grada. Dobro je pa planiraju da to srede, stvarno je zapustano. BRavo za rad.
  • m

    10.01.2013 17:17
    Minusi
    Minusi bez odgovora, za onakav moj komentar govore o tome da komunalna policija u Novom Sadu umesto da radi nesto korisno, sedi po kafanama i pije za dzabe, za sta imamo dokaz na yt, a uz to i citaju komentare citalaca, pa lupaju minuse i pluseve kako im narede. Ono sto sam napisao meni se i desilo, i da nije strasno bilo bi smesno. Osnovnu stvar nisu u stanju da rese a to je prilaz vozilom i snabdevanje, a ovamo pricaju o otvaranju mega marketa, omg.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti