Stiže još pet novih autobusa

Vozni park Gradskog saobraćajnog preduzeća bi uskoro trebalo da bude pojačan s pet novih manjih autobusa.
Vozni park Gradskog saobraćajnog preduzeća bi uskoro trebalo da bude pojačan s pet novih manjih autobusa.

Isporuka se očekuje ovih dana, sledi kraća obuka zaposlenih, a potom će se novi autobusi naći na gradskim ulicama, kaže direktor Gradskog saobraćajnog, Branislav Bogaroški. On dodaje da je u planu nabavka još 15 dizel, kao i 21 autobusa na gas.

"Uobičajeni rokovi za isporuku autobusa su od pet meseci pa naviše, od zaključenja ugovora. Tako da, teorijski, dizel autobusi bi mogli stići pre kraja godine, ukoliko tender bude uspešan", kaže Bogaroški. Pet novih manjih "Irisbus Iveko" autobusa koštalo je skoro 530.000 evra, bez poreza na dodatu vrednost.

Podsetimo da gradskim ulicama od nedavno saobraća šest novih autobusa na gas, a njihova nabavka bila je prva uspešna koju je Gradsko saobraćajno realizovalo nakon četiri godine. (D.S.)

  • Molba

    20.07.2011 19:57
    Za aktiviste SRS i SNS
    Sjašite sa ovog sajta, čitajte Šešeljeve knjige. Ako vam se ne sviđa moj komentar štrajkujte glađu narednih sat vremena...naravno, uz neku klopu u krevetu.
  • Molba

    20.07.2011 14:01
    Za aktiviste LSV-a
    Da sjašu malo s komentara.
  • Darko NS

    20.07.2011 09:20
    Ne mogu da verujem
    Citam ove komentare i iako ih je malo ne mogu da verujem da su svi pozitivni.
    Naravno da pozdravljam kupovinu autobusa narocito sa klimom.Trebalo bi svi da imaju klimu pa da se 2 meseca vozimo kao ljudi.Mislim da ta klima i nije tako skupa s obzirom da se ponavljam koristi najvise 2 meseca u godini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.