Tri ponude za nove autobuse

Gradsko saobraćajno preduzeće dobilo je tri ponude u postupku javne nabavke 15 solo autobusa na dizel gorivo.
Gradsko saobraćajno preduzeće dobilo je tri ponude u postupku javne nabavke 15 solo autobusa na dizel gorivo.

U ovom preduzeću ne otkrivaju o kojim ponuđačima je reč, ali za Radio 021 kažu da je komisija, koju je imenovao direktor Gradskog saobraćajnog, u obavezi da tokom sledeće nedelje da stručnu ocenu prispelih ponuda i o tome sačini izveštaj. Ukoliko ova nabavka bude uspešna, 15 novih autobusa bi u najboljem slučaju na gradskim ulicama mogli biti pre kraja godine.

Podsetimo da je početkom meseca, Gradsko saobraćajno preduzeće realizovalo nabavku šest solo autobusa na gas, a da se ovih dana očekuje isporuka još pet autobusa manjih kapaciteta. (D.S.)

  • Slusalac

    24.07.2011 09:00
    Dosta vise...
    ... sa prepucavanjima. Komentare ocigledno pisu Grasovci privrzeni bivsem direktoru Pejicu i oni koji podrzavaju "novog" direktora.
    Cinjenica je da se konacno pocelo sa obnovom voznog parka i to je dobro,a vi kao ne znate da se pred izbore otvaraju fabrike,nove deonice puta isl.pa tako i kupovina novih vozima u JGSP. Neka je i tako, bitno da se kupuju i da se sugradjani dostojanstveno prevoze.
    Daj Boze da najveci problem u JGSP-u bude izguzvana kosulja vozaca,a sve ostalo da bude kako valja,pa naci ce se dobronamerna snajka da je ispegla i problem ce biti resen.
    Jos nesto.Zamislite ako bi zaposleni u zdravstvu efektivno radili koliko radi jedan vozac u toku smene
    da li bi bile tolike guzve i dugi termini zakazivanja.Da se ne ljute zdravstveni radnici ali oni su mi prvi pali na pamet , inace je i u ostalim delatnostima isto,ili bar slicno ne radi se ni 50 % radnog vremena.Cast izuzetcima i zaposlenim kod privatnika.
  • carica

    24.07.2011 07:43
    G-dine GSP -(p)šrijatno iznenađen(i),
    da li stvarno veruješ da pre nisu mogli da kupe nove autobuse i da nisu imali dovoljno sredstava, nego sad za kratko vreme uspostavljanjem ovakvog načina rada, naplaćivanja karata i poštovanja ulaza na prednja vrata ...??? Mnogo si bre naivan ako si stvarno uveren u ovo što si napisao, sem ako nisi neko iz JGSP-a pošto se često mogu naći komentari koje i neko iznutra postavlja. Kakogod, novi Solaris autobusi su za svaku pohvalu i biće još lepše i prijatnije voziti se kada se ceo vozni park obnovi ili barem veći deo, jer smo mi to kao građani zaslužili, kad košta koliko da košta onda da cena i opravdava kvalitet! To za uniforme baš i nisam primetila, jedan je vozač imao užasno izgužvanu, kao žvakanu, košulju. Da li je bila nova ili ne, ne bih znala. JGSP- ima svoj lepo osmišljen sajt, ali u delu gde se opisuje PREVOZ PUTNIKA, namerno (?) je izostavljeno da li su putnici po osnovu kupljene karte i osigurani od mogućih povreda. A povreda iz dana u dan, sve više! Bitno da je napisano kako se propisuju kazne kada se neko zatekne u vozilu bez iste i koliko iznosi kazna i dr.
  • @baya

    24.07.2011 06:27
    E pa Bajo ako si putnik citavih 60 godina!!!??? onda znas da vozaci u NS prodaju karte isto toliko godina, ili ti pamcenje seze samo do 29.12.2010. Zaboavio si jos jogurt i to nikom drugom do Mikiju :))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti