Uskoro mesečno plaćanje parkinga

Stručnjaci "Parking servisa" razvijaju sistem pomoću kojeg će građani moći da prijave nepropisno parkirana vozila putem MMS-a ili elektronske pošte.

Stručnjaci "Parking servisa" razvijaju sistem pomoću kojeg će građani moći da prijave nepropisno parkirana vozila putem MMS-a ili elektronske pošte.

Kako je rekao direktor Ivan Ferko, Novosađani će uskoro i prvi u Srbiji imati mogućnost da parkiranje plaćaju po postpejd sistemu pošto je tim stručnjaka osmislio start-stop parking sistem. - Naše preduzeće radi i projekat podzemne garaže na Trgu republike sa 450 mesta, te proširenje sistema javnih gradskih bicikala. Dosta smo se bazirali i na razvoj alternativnih vidova saobraćaja, a projekat NS bike je zaživeo i postao imidž Novog Sada. Uređeno je šest lokacija za besplatno parkiranje bicikala pod video-nadzorom - rekao je Ferko.

Inače, sledeće godine planira se proširenje parking zona pod naplatom pri čemu će najveće proširenje biti u bloku zgrada oko ulice Novosadskog sajma.

  • persa

    23.12.2011 19:43
    da sve su sveli na JK
    Jos malo kesa daj nam daj .....a posto su oni u vazduhu a mi na zemlji oni ne znaju da je kesa manje nego u vreme Milosevica.
  • Man Not Machine

    16.12.2011 12:58
    Vesti iz nesvesti
    Da li ste zapazili da su se apsolutno sve "privredne" vesti svele na delatnosti javnih preduzeca? Slusaj ti njih, oni napreduju, oni planiraju razvoj, iz dana u dan obavestavaju javnost, a mediji prenose. Da li oni medijima daju novac za PR, naravno, novac poreskih obveznika? Plus, nikome zivom ne odgovaraju, cak ni koalicinim partnerima. Pa oni nisu razvojni sektor, oni ne prave nove vrednosti, prestanite da ih reklamirate, idite i nadjite ljude koji stvaraju nove vrednosti, pa o njima nesto pisite, ima ih svuda oko vas. O novim "pogonima" i "zaposljavanju" pricaju samo politicari, jer napreduje samo ono sto oni podrze Nasim parama, ostali su lipsali. Pa jel ovde uveden sovjetski model planirane privrede, sta li? Gde je privatno preduzetnistvo, osim sto daje poreze? Zasto mediji ignorisu privredu, a reklamiraju "uspehe" tudjim parama?
  • 16.12.2011 11:02
    Pozdravila ga sestra, kaze da joj je malo 10000 evra iz zelenila i da smisli nesto novo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti